Καβάλα: Σε αστυνομικό κλοιό η πόλη λόγω εκδήλωσης της νεοσύστατης ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.


Δυνάμεις από όλες τις υπηρεσίες, με τη συνδρομή και γειτονικών Νομών, αναπτύχθηκαν στην πόλη της Καβάλας - Διαδοχικές συναντήσεις του επικεφαλής της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., Ελευθέριου Συναδινού με φορείς και συλλόγους της Καβάλας με αποκορύφωμα την πρώτη οργανωτική διάσκεψη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.)

 
Ανοιχτή εκδήλωση στην Καβάλα πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ η νεοσύστατη Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤΡΙΕ), με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή, Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό ακολουθούμενο από το Δ/ντη του κόμματος Δημ.Γληνό, τον Υπεύθ.Οργανωτικού Β.Ελλάδας Θεόδωρο Χαρανίδη και την Τομεάρχη Γυναικών Β.Ελλάδας Μαίρη Μελέμη. 


Την ίδια μέρα, προηγήθηκε συνάντηση του κ. Συναδινού με εκπροσώπους ενώσεων στρατιωτικών των Νομών Ξάνθης και Καβάλας, καθώς και με τους εκπροσώπους της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων του Νομού Καβάλας.
Επίσης, συναντήθηκε και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας, με τα οποία συζήτησε για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρίες στη χώρα και στην Καβάλα ειδικότερα, ενώ είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει και στην αγορά της Καβάλας.

«Αστακός» το κέντρο της πόλης

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία έχει αναπτυχθεί στο κέντρο της Καβάλας. Διμοιρίες ΥΜΕΤ, άνδρες της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, καθώς και της ομάδας ΔΙΑΣ επιτηρούσαν το σημείο της εκδήλωσης και περιπολούσαν σχεδόν σε όλο το κέντρο, με έμφαση στους δρόμους πέριξ της κατάληψης Βύρωνος 3 και του Αυτόνομου Στεκιού.
Κάποιοι, δε, αναρωτήθηκαν μήπως ήρθε ο… Τσίπρας στην Καβάλα, βλέποντας τα ισχυρά μέτρα τάξης τα οποία έλαβε η Αστυνομία για την εκδήλωση της ΠΑΤΡΙΕ, με τη συνδρομή και γειτονικών Αστυνομικών Διευθύνσεων.

 

Συναντήσεις Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού με τους Προέδρους Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών

 
 
Συναντήσεις Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού με τους Προέδρους του Αγροτικού και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ν.καβάλας
 
 

 


 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]