ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

1) Γενική απεργία.
2) Απόσυρση χρημάτων από τις τράπεζες (bank run).
3) Αποκλεισμός για όλες αυτές τις μέρες συγκεκριμένων κομβικών δρόμων, υπουργείων, και ευαίσθητων δημοσίων υπηρεσιών για την είσπραξη εσόδων τού κράτους.
Καθώς και τής Βουλής τις 2 μέρες των 2 ψηφοφοριών (ψήφου εμπιστοσύνης και κύρωσης τής συμφωνίας των Πρεσπών).
Οι αποκλεισμένοι δρόμοι θα ανοίξουν μόνο παραμονές συλλαλητηρίων μέχρι και μία ημέρα μετά από αυτά.
4) Συλλαλητήρια:
Αφού - κακώς - προγραμματίστηκε και ανακοινώθηκε για τις 20/1, να γίνει και να είναι μαζικό.
Επίσης, να εξαγγελθούν από τώρα συλλαλητήρια για τις μέρες των 2 ψηφοφοριών (η πρώτη ήδη είναι γνωστή). Να καταβληθούν προσπάθειες από όλες τις Παμμακεδονικές, την Π.Ο.Π.Σ.Μ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων)
και όλους τούς πατριωτικούς φορείς,
ώστε να έχουν τεράστια συμμετοχή και τα τρία συλλαλητήρια.
5) Σε κάθε νομό, οργάνωση διαδηλώσεων (καθημερινών, ή τουλάχιστον έστω μία φορά) έξω από τα σπίτια των βουλευτών τού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αυτών που δεν ανήκουν σε αυτόν αλλά έχουν δηλώσει δημόσια ότι θα ψηφίσουν είτε την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, είτε την συμφωνία των Πρεσπών. Απαίτηση να μιλήσει έστω μια φορά αντιπροσωπεία των διαδηλωτών με τον κάθε βουλευτή, προκειμένου να τού ζητηθεί on camera να μην ψηφίσει (άμεσα ή έμμεσα) την συμφωνία των Πρεσπών.
6) Να ζητηθεί δημόσια και εγγράφως από ενιαίο συντονιστικό όργανο των πατριωτικών κινητοποιήσεων η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όλων των βουλευτών που έχουν ταχθεί κατά τής συμφωνίας των Πρεσπών, προκειμένου να πάμε σε πρόωρες εκλογές.
7) Επαναλαμβανόμενες διαδηλώσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο που θα ζητούν την παραίτηση τού Προκοπή Παυλόπουλου και συνάντηση αντιπροσωπείας των διαδηλωτών on camera με τον Πρόεδρο για την διατύπωση τού εν λόγω αιτήματος.
Οι δυναμικές αυτές δράσεις και παρεμβάσεις έπρεπε ήδη, κατά την ταπεινή μου άποψη, να έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται. Ούτε τώρα είναι αργά για να συμβεί αυτό.
Ώστε συνδυαζόμενες να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστής πατριωτικής ισχύος, άσκησης πίεσης στο σύστημα, και δημιουργίας βαρέως πολιτικού κόστους στην κυβέρνηση και συνολικά σε όλους τούς βουλευτές που είναι πρόθυμοι να προδώσουν.
Ας υιοθετήσει η Παμμακεδονική ΗΠΑ, ο πρόεδρος τής ΠΟΠΣΜ Γιώργος Τάτσιος και ο επικεφαλής τού Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για την Μακεδονία, Μιχάλης Πατσίκας, τις παραπάνω προτεινόμενες δράσεις, ή τουλάχιστον κάποιες από αυτές.
Αν δεν το κάνουν, να εξηγήσουν τον λόγο στούς Έλληνες και ιδιαίτερα στούς Μακεδόνες.
Θανάσης Γκόρδης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]