recent
Breaking news

slider2

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Ταινία του Bollywood γυρίστηκε στην Καβάλα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Το Bollywood πάει Καβάλα με την ταινία «Die Tomorrow».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Bollywood ψηφίζει Ελλάδα για τα γυρίσματα κάποιας ταινίας του.
Ωστόσο, αυτή τη φορά οι Ινδοί δεν επέλεξαν -οπως συνηθίζουν- κάποιο από τα όμορφα νησιά του Αιγαίου, αλλά την Καβάλα όπου σχεδόν εξολοκλήρου γύρισαν εκεί την ταινία «Die Tomorrow», προβάλλοντας τις ομορφιές της πόλης.
Η ιστορία ακολουθεί έναν νεαρό άντρα που σκέφτεται να εγκαταλείψει τη ζωή. Σε εκείνη την απελπιστική κατάσταση και ενώ ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει γνωρίζει μια νεαρή γυναίκα η οποία του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει να έχει έναν ανώδυνο θάνατο. Η μόνη προϋπόθεση που του θέτει είναι να πεθάνει αύριο. Ο νεαρός συμφωνεί και δέχεται να την πληρώσει δίνοντας της διορία μια εβδομάδα. Εκείνη την εβδομάδα όμως, που την περνούν μαζί στην Καβάλα, ο νεαρός συνειδητοποιεί πόσο όμορφη είναι η ζωή και βρίσκει ένα λόγο για να συνεχίσει να ζει.
Η παγκόσμια πρώτη προβολή της ταινίας έγινε το βράδυ της Κυριακής στον ιστορικό χώρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, στην Αθήνα, παρουσία των πρωταγωνιστών.
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος ηθοποιός Ρισέπ Τσουχά και η πρώην Μις Ινδία, Κασμίρα Σαχ, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Το φιλμ έχει ήδη μεταγλωττιστεί στα αγγλικά και στα ελληνικά, συμμετέχοντας στο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η παγκόσμια διανομή του.
ΠΗΓΉ reader.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]