Πως να φτιάξετε Τούρτα Φερέρο (Πραλίνα) - Ferrero Rocher Cake
Μου ζητούσατε τη συνταγή της Τούρτας Φερέρο πολύ καιρό τώρα!Είναι απλή και εύκολη αρκεί να ακολουθήσετε κατά γράμμα τα βήματα...
Υλικά (Ingredients): Για το παντεσπάνι (For the sponge cake) -150γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (150gr. butter at room temperature) -150γρ. ζάχαρη (150gr. sugar) -3 αυγά (3 eggs) -120γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (120gr. plain-flour) -1 βανιλίνη (1 vanillin) -1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (1 tsp. baking powder) -50γρ. φουντούκια αλεσμένα στο μούλτι (50gr. grated hazelnuts) Για τη Μους Πραλίνας (For the Praline Mousse) -150γρ. κουβερτούρα 52% (150gr. semi-sweet chocolate) -230γρ. φουντουκοβούτυρο (230gr. hazelnut butter) -380γρ. κρέμα γάλακτος 35% (380gr. whipping cream) Για το γλάσο (For the glaze) -330γρ. σοκολάτα γάλακτος (330gr. milk chocolate) -165γρ. γάλα (165gr. milk) -100γρ. φουντούκια χοντροσπασμένα (100gr. grated hazelnuts)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :