Πως να φτιάξετε Τούρτα Φερέρο (Πραλίνα) - Ferrero Rocher Cake


Μου ζητούσατε τη συνταγή της Τούρτας Φερέρο πολύ καιρό τώρα!Είναι απλή και εύκολη αρκεί να ακολουθήσετε κατά γράμμα τα βήματα...

Υλικά (Ingredients): Για το παντεσπάνι (For the sponge cake) -150γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (150gr. butter at room temperature) -150γρ. ζάχαρη (150gr. sugar) -3 αυγά (3 eggs) -120γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (120gr. plain-flour) -1 βανιλίνη (1 vanillin) -1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (1 tsp. baking powder) -50γρ. φουντούκια αλεσμένα στο μούλτι (50gr. grated hazelnuts) Για τη Μους Πραλίνας (For the Praline Mousse) -150γρ. κουβερτούρα 52% (150gr. semi-sweet chocolate) -230γρ. φουντουκοβούτυρο (230gr. hazelnut butter) -380γρ. κρέμα γάλακτος 35% (380gr. whipping cream) Για το γλάσο (For the glaze) -330γρ. σοκολάτα γάλακτος (330gr. milk chocolate) -165γρ. γάλα (165gr. milk) -100γρ. φουντούκια χοντροσπασμένα (100gr. grated hazelnuts)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]