Νάτα και τα μαθήματα! ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Η ΑΡΙΔΑΙΑ(;)

Τα λέγαμε ότι δεν πρόκειται να γίνει σεβαστή σε καμιά περίπτωση ακόμη και αυτή η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών που επιτελεί έργο εθνικής προδοσίας σε διάρκεια.

Όσοι ύψωσαν το ανάστημα τους και δεν συμβιβάστηκαν με όσα τραγικά συμβαίνουν εδώ και 2 περίπου χρόνια σε βάρος των εθνικών συμφερόντων διατρανώνοντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, επιβεβαιώνονται πανηγυρικά ότι μόνο ζημιά θα υποστεί η πατρίδα.
Οσοι πάλι μας έλεγαν ότι θα την ανατρέψουν έχουν επιβεβαιώσει τους φόβους των υποψιαζόμενων πως ουδεμία σοβαρή αντιμετώπιση δε θα υπάρξει και αυτό επιβεβαιώνεται και πάλι από τις μέχρι στιγμής δράσεις της νέας κυβέρνησης που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.
Η κλεψύδρα αδειάζει και ο χρόνος μετρά αρνητικά για την Μακεδονία μας. Κάθε αργοπορία προσμετράται ως αρνητική εξέλιξη από εδώ και πέρα.
Πριν από αρκετούς μήνες είχαμε αναφερθεί στη δημιουργία ΜΚΟ με σκοπό τη δημιουργία ανεπίσημου φορέα για την εκμάθηση της ανύπαρκτης δήθεν μακεδονικής γλώσσας, με πρωτοστάτες 3 (όλα κι όλα) πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές κοινωνίες της Έδεσσας και της Αριδαίας με τα καμώματα τους και την ανθελληνική δράση και προπαγάνδα τους!
Η ανεπίτρεπτη έγκριση δημιουργίας της οργάνωσης με την επωνυμία "
Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "Κρστε Μισιρκοβ" που έχει αναγνωριστεί με νομική έγκριση από ελληνικό δικαστήριο, ανακοίνωσε την έναρξη δραστηριότητας για την εκμάθηση της ανύπαρκτης μακεδονικής γλώσσας!
Πέρα από την αντεθνική δράση της οργάνωσης προκύπτουν εύλογα ερωτήματα για την ύπαρξη αδειοδότησης στην εκμάθηση οποιασδήποτε ξένης γλώσσας ( στην προκειμένη περίπτωση αυτή του σλαβικού ιδιώματος που διδάσκεται στα Σκόπια και αποτελεί κράμα Σερβοβουλγαρικής), όπως επίσης αν υπάρχει χρηματοδότης και ποιος είναι!
Παραθέτουμε παρακάτω όπως ακριβώς έχει ανακοινωθεί στην ομώνυμη σελίδα του f/b η πρόσκληση για την έναρξη μαθημάτων.



"Η ΑΜΚΕ «ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ θα διοργανώσει φέτος μαθήματα μακεδονικής γλώσσας για περιορισμένο αριθμό ενήλικων ατόμων, ως πιλοτικό πρόγραμμα, μέσω ιντερνετικής πλατφόρμας διδασκαλίας, στην έδρα της στην Αριδαία.
Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν, θα αρχίσουν στα μεσα του Οκτωβρίου 2019, θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο 2020 και θα παραδίδονται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα από τις 19:00 έως τις 20:00.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρακαλούνται να στείλουν μήνυμα πατώντας το «κουμπί» αυτής της σελίδας «Στείλτε μήνυμα».
Επειδή το πρόγραμμα προβλέπει περιορισμένο αριθμό μαθητών (μέχρι 10 άτομα), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την εγγραφή χρειάζεται μόνο το όνομα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
3/9/2019
«Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας – ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ»"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]