ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗ ΤΑΜΒΙΣΚΟΥ!

ΜΕ ΤΟ καλημέρα η δημοτική σύμβουλος Έφη Ταμβίσκου έδειξε ότι δε μασάει τα λόγια της και παίρνει θέση με αποδέκτες την "συμπολίτευση" του Δήμου αλλά ιδίως για την ηγεσία:



"Εύχομαι η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, να βάλει γερά θεμέλια αλλαγής νοοτροπίας στην διακονία των πολιτών του τόπου μας.
Η κριτική των πεπραγμένων του προηγούμενου πλειοψηφικού αυτοδιοικητικού σχήματος αποτελεί υγιή υποχρέωση σύσσωμης της αντιπολίτευσης και σε καμία περίπτωση κατινιά ή κίτρινο τύπο. 
Προσωπικά, όπως επιχειρηματολογησα μέχρι σήμερα ασκώντας κριτική ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, έτσι θα συνεχίσω να πράττω και μάλιστα σε εντονότερο βαθμό.
Πλέον δεν θα είμαι μόνη…. Δίπλα μου, δίπλα στον Αρχηγό της ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗΣ Αντώνη Ρυσάφη, θα υπάρχουν νέα πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για προσφορά. Δίπλα μας θα υπάρχουν καινούργιοι Συνδυασμοί με νέα πρόσωπα, που από κοινού θα αντισταθούμε σε κάθε απόπειρα εφαρμογής παλαιών μεθόδων διαφέντευσης των πολιτών από όπου και αν αυτές προέρχονται…
Εύχομαι υγεία, δύναμη και προπάντων φώτιση σε όλους μας…."
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]