Κ. Σαββιδάκης: «Όπως ένας μουσουλμάνος θα μου κόψει το κεφάλι αν πειράξω τη θρησκεία του, έτσι πρέπει να λειτουργούμε κι εμείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι άλλο είπε ο «Παπα-Γρηγόρης» από τις Άγριες Μέλισσες 

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε ο «Παπά-Γρηγόρης» από τις Άγριες Μέλισσες, Κωστής Σαββιδάκης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει μεγάλη σχέση με τη θρησκεία και στην πραγματική του ζωή και έκανε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις.


«Με έχει βαφτίσει παπάς, η γυναίκα του η παπαδιά και ο γιος του, ήμουν από μικρός ως παπαδάκι, στο κατηχητικό. Είμαι θρήσκος, θυμιατίζω σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι, ρίχνω αγιασμό.

Δεν ντρέπομαι να το πω, γιατί δυστυχώς, πολλοί έχουμε φτάσει στο σημείο να ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Σέβομαι την κάθε θρησκεία και θέλω να σέβονται και τη δικιά μου θρησκεία. Νομίζω ότι προσπαθούν να μας απομακρύνουν από τα ήθη και τα έθιμά μας, τη θρησκεία μας, ειδικά εμάς τους Έλληνες.

Δεν μπορώ να επιτρέψω σε οποιονδήποτε να μπει σε ένα μοναστήρι να κάψει εικόνες, να σπάσει σταυρούς. Θα μπω να τον κουτουλήσω. Όπως ένας μουσουλμάνος θα μου κόψει το κεφάλι αν πειράξω τη θρησκεία του και το σέβομαι, έτσι πρέπει να λειτουργούμε κι εμείς. Όχι να τον σφάξουμε, αλλά λες λίγο ένα όριο. Είναι η πίστη μου, η θρησκεία μου», τονίζει ο Κωστής Σαββιδάκης.

Πηγή: zappit.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]