Καϊτεζίδης: Με… παράγκες η μεταρρύθμιση της Κεραμέως (ΗΧΗΤΙΚΟ)

 

Μύδρους κατά της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας για το ζήτημα της υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης εκτόξευσε σήμερα ο δήμαρχος Πυλαίας -Χορτιάτη και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

«Η υπουργός συνεχίζει μια μεταρρύθμιση με την υποχρεωτική δίχρονη εκπαίδευση των προνηπίων χωρίς όμως να διασφαλίσει τις προϋποθέσεις», είπε ο κ. Καϊτεζίδης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1 προσθέτοντας πως «αυτό που υπόσχεται η υπουργός γι’ αυτά τα παιδιά είναι μεταρρύθμιση με kibo και… παράγκες!».

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ επισήμανε ακόμη ότι το υπουργείο Παιδείας δεν φρόντισε να τοποθετηθούν έγκαιρα ούτε κι αυτά τα kibo και οι παράγκες που υποσχέθηκε η Ν. Κεραμέως με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των παιδιών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και των δήμων που αναζητούν αίθουσες. Και κατηγόρησε την υπουργό Παιδείας για «προκλητική αδιαφορία» απέναντι στους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος τηλεφώνησε περίπου 10 φορές και έστειλε τρεις επιστολές στην υπουργό Παιδείας αλλά εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.

Ακούστε τη συνέντευξη:

grtimes.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]