«Συνελήφθη» επ’ αυτοφώρω «εγκληματίας» ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Σαχηνίδης, να μοιράζει βιβλία και αναμνηστικά σε Έλληνες μαθητές!


Δεν μοίραζε ναρκωτικά όπως θα ήθελε η νεολαία του Σύριζα, ούτε μια θέση στην ανεργία όπως αυτές που χαρίζει απλόχερα ο Τσίπρας και η παρέα του!
Την ώρα που τα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή δέχθηκαν μια θρασύδειλη παρακρατική επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων λίγα μέτρα μακριά από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Βουλή καλεί σε απολογία τον βουλευτή Πέλλας της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Σαχινίδη, επειδή διέπραξε το... έγκλημα να μοιράσει βιβλία, αναμνηστικά και ημερολόγια σε μαθητές του Γυμνασίου Αλμωπίας.
Η φαιδρότητα του καθεστώτος χτύπησε κόκκινο, καθώς ο Συναγωνιστής Σαχινίδης καλείται στην επιτροπή Δεοντολογίας, επειδή μοίρασε "προπαγανδιστικό και μισαλλόδοξο υλικό"!
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των συστημικών μέσων το "έγκλημα" ήταν ότι κατά την ξενάγηση των μαθητών στην Ολομέλεια ο βουλευτής Πέλλας τους μοίρασε μπρελόκ, στυλό, ημερολόγια και βιβλία για την ελληνική φυλή και τον Μέγα Αλέξανδρο.
Άνευ σχολίων παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο κάνει λόγο για "στρατολόγηση μαθητών" και μόνο ως τραγελαφικό μπορεί να χαρακτηριστεί!
ΥΓ. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το σχετικό "εγκληματικό υλικό" μπορούν να το κάνουν μέσω παραγγελίας στο ΧΑ Κατάστημα


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunelhfthh-ep-autofwrw-egklhmatias-bouleuths-ths-chrushs-aughs-na-moirazei#ixzz4cvk05pMJ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όπως τα λέει ο βουλευτής έγιναν τα γεγονότα καμία σχέση με αυτά που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΉ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΣΦΙΜΗΣΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΓΕΛΙΟΙ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]