ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. ΤΟΥ ΕΛ.ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ-

ΗΧΗΡΗ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ του νέου πολιτικού κόμματος ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. με αρχηγό τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό!

Σε μία ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη ανακύρηξη του ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., ο εκ Καστοριάς Στρατηγός και Αρχηγός του νέου πολιτικού κόμματος, Ελευθέριος Συναδινός έδειξε ότι δε μασάει τα λόγια του και με το ξεκίνημα κατάφερε ήδη να συσπειρώσει έναν πολυποίκιλο μέτωπο φορέων και πολιτικά κόμματα του ευρύτερου πατριωτικού χώρου, σε ενα πολιτικό σχήμα πολλά υποσχόμενο για τη συνέχεια.

Σε μία εποχή όπου η η οικονομική καταστροφή της χώρας απειλεί την ύπαρξη της πατρίδας σε όλα τα επίπεδα, ταυτόχρονα με την πρωτοφανή υποχώρηση στα εθνικά θέματα, δημιουργούν ένα μίγμα άκρως εκρηκτικό με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Έρχεται από το πουθενά μία νέα δυναμική να αναδείξει υγιείς πατριωτικές δυνάμεις από τα σπάργανα του έθνους ως έκτακτες εφεδρίες για να σηκώσουν το βάρος της καταστροφικής λαίλαπας που δεν αφήνει λίθο επί λίθου όρθιο.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γιάν.Κουριανίδης ως μόνος υποψήφ. Δήμαρχος του πατριωτικού χώρου στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Αλικάκος Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας και ο Γραμματέας Δημ.Βαλασίδης, ο Δημ.Σύμβ. Γ.Σαγιάς, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Συμ.Κουμπάνης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας Δημ. Κουκούτσης, η πρώην βουλευτής Λάρισας Δεσπ.Σβερώνη, ο Αντιπρ. του ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Ζ.Κολλιός, ο κ.Σαλαβράκος Αντιπρ.ΛΑΟΣ, ο κ.Αφαντής του κόμματος "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ", ο Μάν.Κώνστας προεδ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,  ο Χρ.Ρήγας της ΛΕΠΕΝ. κ.ά..

Στην ομιλία του Ο Ελευθέριος Συναδινός αναφέρθηκε εκτεταμένα τόσο στα κρίσιμα εθνικά ζητήματα όσο και στο κοινωνικό πεδίο.  Το σίγουρο είναι ότι πλέον το ΠΑΤΡΙΕ είναι ένας ένας δυνατός παίχτης στην πολιτική σκακιέρα ξαφνιάζοντας πολλούς για τη δυναμική του.

Η ανακοίνωση της πρόσφατης σύμπραξης με το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ) σίγουρα δημιουργεί μία νέα διεύρυνση της εκλογικής βάσης με προοπτική ισχυρής υποστήριξης.
Σίγουρα υπήρξαν αρκετές παρουσίες με σημαντικό σημειολογικό χαρακτήρα που επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας με σοβαρή προοπτική περαιτέρω διεύρυνσης. 

Αυτό από μόνο του είναι ιδαίτερα σημαντικό αν σκεφτούμε ότι είναι ακόμη στην αρχή!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]